Torben Dyhr Krog's

Hjemmeside

Hej, og velkommen til min Hjemmeside

Disse sider er lavet så enkelt som muligt. Derved sparer jeg en masse tid når jeg laver siderne, og du sparer tid (og måske penge) når de skal hentes. Derudover behøver jeg så heller ikke sætte mig ind i hvordan man laver bevægelige gif'fer ect. ect.

Det er et af de sidste nogenlunde vellignende billeder der er taget af mig. I øvrigt på Champs Elysées under sidste etape af "Tour De France" 2004.

Nå, men jeg er altså en midaldrende mand på 56 år, født i Stenbukkens tegn. Gift i 1981 med Helle. Tilsammen har vi 2 piger, Pernille på 31 og Louise på 34. Begge piger nåede vi at få, inden vi giftede os. Jeg er født i Glostrup, men flyttede i 1977 til hedens hovedstad Herning Jeg er uddannet elektriker.

Ud over at surfe lidt på nettet, har jeg en hel del interesser, og jeg er eller har været involveret i en del foreninger En af interesserne er slægtsforskning. Er du interesseret, er du selvfølgelig velkommen til at kigge i den.

Er du interesseret i en gammel beskrivelse fra Fur så tryk her: Pontoppidans Danske Atlas fra 1768 eller uddrag af Achton Friis's "De Danske Øer" fra 1928. Jeg har også lavet en kort beskrivelse af landbrugskrisen i 1800 tallets Danmark for interesserede.

Derudover er min bedstefars (morfar) sejlskib "Sluppen "Ruth" med, som min mormor forærede til Nationalmuseet i 1968. Den er blevet gjort i stand og ligger nu i Roskilde havn. Det er den sidste "Danmarks-slup" der er tilbage, og bliver i Norge kaldt "Familien". Der er også en del interesse om "Ruth" i Norge, så hvis du er interesseret, så kig på de norske hjemmesider af Axel Nilson.

Jeg har siddet i bestyrelsen for TIF Badmintonafdeling/TFBK fra 1983-97. Vil du vide mere om "TFBK", kan du kigge under TIF, som også har mange andre tilbud.

I 1993 blev Pernille optaget i Herning Garden og kort efter kom jeg ind i forældregruppen "FUTTEN",  I 1995 startede forældreforeningen medlemsbladet Trommen, med mig som redaktør. jeg stoppede i foråret 2002, efter godt 7. år på posten.  

Siden 1997 har jeg været aktiv i Dansk El-Forbund, først som suppleant i "Afdeling 24, Herning". Senere kom jeg i bestyrelsen som uddannelses sekretær, Siden 2003 har Herning afdeling fusioneret med Viborg, Holstebro, Thisted og Struer, og hedder nu DEF "Afdeling MidtVest"

Tilbage til forsiden.


Sidst opdateret den 3. oktober 2012 - (e-post)